Liverpool, surpriza zilei în Anglia: Învinsă de ultima clasată

CM 2018: FIFA, procedură disciplinară împotriva federaţiei mexicane
CM 2018: FIFA, procedură disciplinară împotriva federaţiei mexicane

Echipa FC Liverpool a fost învinsă surprinzător în deplasare, cu scorul de 1-0, de formaţia Swansea City, ocupanta ultimului loc în campionatul de fotbal al Angliei, luni seara, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a din Premier League. 

Galezii au marcat golul victoriei prin fundaşul Alfie Mawson, chiar înainte de pauză, luându-şi astfel revanşa după eşecul usturător suferit în faţa "cormoranilor", pe Anfield (0-5), luna trecută. 

Înfrângerea lui Liverpool este şi mai surprinzătoare, în condiţiile în care elevii lui Juergen Klopp veneau după o evoluţie remarcabilă în faţa liderului Manchester City, căruia i-au produs prima înfrângere a sezonului, în urmă cu opt zile. 

În grafic

După acest eşec, primul după o serie de 18 partide disputate în toate competiţiile, FC Liverpool rămâne pe locul al patrulea în clasament, cu 47 puncte, urmând să ducă o luptă dură cu Tottenham, ocupanta poziţiei a cincea (45 puncte) pentru ultimul loc care asigură prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. 

Clasamentul din Premier League este dominat de Manchester City, cu 65 de puncte,urmată de Manchester United, 53 puncte, şi Chelsea Londra, 50 puncte, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel