Liverpool rămâne în cursa pentru titlu cu o victorie la Villa. Se pregătește de finala incendiară cu Chelsea

Foto: Captură video youtube
Foto: Captură video youtube

Sadio Mane a marcat cu capul, pentru 1-2 și Liverpool a revenit, marți seara, după ce fusese condusă cu un gol, pentru a învinge Aston Villa și pentru a-și menține în viață speranțele de a câștiga titlul în Premier League.

Cu această victorie, Liverpool a ajuns la egalitate cu City, cu 86 de puncte în clasament, dar campionii au un meci mai puțin disputat, care va avea loc miercuri, când se vor deplasa la Wolverhampton Wanderers, transmite Mediafax.

Antrenorul lui Villa, Steven Gerrard, nu a avut clemență față de fostul său club, gazdele preluând conducerea în minutul 3, când portarul lui Liverpool, Alisson, a respins în față o lovitură de cap a lui Douglas Luiz, care a urmărit balonul și a înscris din apropiere.

Echipa lui Juergen Klopp a egalat în mai puțin de trei minute

Matip a reluat în plasă după o fază încâlcită în careul lui Villa, iar echipa lui Juergen Klopp a egalat în mai puțin de trei minute,

Oaspeții, neobișnuit de tensionați, au fost nevoiți să-l înlocuiască pe mijlocașul defensiv Fabinho, forțat să iasă accidentat la mijlocul primei reprize, punând sub semnul întrebării participarea sa la finala Cupei Angliei, de sâmbătă împotriva lui Chelsea.

Cu toate acestea, Liverpool și-a revenit și s-a liniștit în repriza a doua, iar atacantul senegalez Mane și-a adus echipa în avantaj în minutul 65 cu o lovitură de cap inteligent plasată, la o centrare a lui Luis Diaz.

Sadio Mane, Mohamed Salah și Diogo Jota, primii 3 jucători de la Liverpool

A fost al 15-lea său gol în campionat al sezonului, al treilea jucător al lui Liverpool care atinge cel puțin această bornă în acest sezon, după Mohamed Salah și Diogo Jota.

Danny Ings l-a pus de mai multe ori la încercare pe Alisson și a avut golul egalizator anulat pentru offside cu mai puțin de cinci minute înainte de final

„Întotdeauna va fi greu și trebuie să continuăm. Suntem în aceeași poziție în care eram înainte de meci. A fost un meci important și încă trei puncte", a declarat căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson, pentru Sky Sports.

„Ne concentrăm pe ceea ce trebuie să facem. Este un alt meci important în weekend, finala Cupei Angliei și trebuie să ne recuperăm pentru asta. Cursa pentru titlu este în afara controlului nostru, nu trebuie să ne irosim energia pentru asta".

Villa rămâne pe locul 11 și urmează să întâlnească duminică pe Crystal Palace.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel