Salah, jucătorul anului

Mohamed Salah
Mohamed Salah

Fotbalistul egiptean de 25 ani a fost votat chiar de jucătorii de la echipele din Premier League.

 

Atacantul egiptean Mohamed Salah, vedeta echipei Liverpool, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului 2017-2018 în Premier League, duminică, de către Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti, transmit agenţiile internaţionale de presă. 
Salah (25 ani) s-a impus în faţa unui trio de la campioana Manchester City, format din belgianul Kevin De Bruyne, germanul Leroy Sane şi spaniolul David Silva, a atacantului Harry Kane, de la Tottenham, şi a portarului echipei Manchester United, spaniolul David de Gea.
Este o onoare, cu atât mai mult cu cât am fost votat de către jucători, a declarat Salah după ce a ridicat premiul, la Londra. 
Sunt foarte fericit şi foarte mândru că am câştigat acest trofeu, a mai spus Salah.

[citeste si]

Lider în clasamentul golgeterilor

Salah este golgheter în Premier League cu 31 de goluri la primul său sezon sub culorile echipei Liverpool, după transferul de la Roma, vara trecută. Egipteanul a marcat 41 de goluri în 46 de meciuri în toate competiţiile şi a ajutat cormoranii să ajungă în semifinalele Ligii Campionilor, urmând să joace, marţi, chiar cu cu AS Roma, în prima manşă. 
Obiectivul personal este să câştig ceva cu echipa. Mereu mă gândesc la echipă, nu la mine, deci, cel mai important lucru este să câştig ceva cu echipa. Suntem foarte aproape acum, în semifinale, şi sper să câştigăm, a mai spus Salah. 
Salah este al şaptelea jucător de la Liverpool care câştigă acest trofeu, ultimul fiind Luis Suarez, în stagiunea 2013-14.

Sane, cel mai tânăr

Leroy Sane, 22 ani, a cucerit trofeul de cel mai bun tânăr jucător al anului, după ce a opus umărul la câştigarea titlului în Premier League de către Manchester City. Internaţionalul german are 9 goluri marcate şi 12 pase decisive în 28 de partide în acest sezon. În lupta pentru acest trofeu Sane a ieşit învingător în duelurile cu Kane, Raheem Sterling, Ederson Moraes (ambii de la Manchester City), Marcus Rashford (Manchester United) şi Ryan Sessegnon (Fulham - liga a doua).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel