Liverpool - Everton. Jurgen Klopp: „A trecut, nu me mai gândim la meciul din tur”

Klopp nu se teme că meciul cu Everton ar putea fi un nou „blestem”
Klopp nu se teme că meciul cu Everton ar putea fi un nou „blestem”

Managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a transmis că „nimic” din derbiul cormoranilor cu rivala Everton nu va fi prezent în meciul de acasă, din returul Premier League.

Conform BBC Sport, Klopp se va duela cu Carlo Ancelotti, sâmbătă, în lupta pentru a reintra în careul de ași al fotbalului englezesc. „Nimic din acel meci nu va apărea în acesta. La o săptămână, două sau trei, când am primit diagnosticul pentru accidentarea lui Van Dijk, noroc că nu am jucat iarăși cu Everton. Însă, lăsați-mă să vă spun asta: a trecut. Nu ne mai gândim la acest lucru”, a transmis Jurgen Klopp, în conferința de dinaintea meciului.

Nici forma portarului Alisson nu este la același nivel din ultimii ani, fiind de vină pentru goluri primite atât de la Leicester City, cât și de la Manchester City. „Este foarte concentrat în meciuri și nu sunt îngrijorat. Nu a fost la cel mai înalt nivel, dar în meciul cu Leipzig a fost bine”, a mai spus Klopp. Liverpool se află pe 6, cu 40 de puncte și un meci în plus față de Everton, pe locul 7 cu 37 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel