Liverpool, contraperformanță de coșmar. Record negativ în Premier League, doborât după 0-1 cu Fulham

Înfrângerea lui Liverpool de acasă cu Fulham, 0-1, a dus-o pe campioana en-titre la cel mai slab parcurs al unei echipe care a câștigat Premier League în următorul sezon.

Conform The Sun, cormoranii au reușit să cucerească primul titlu de campioni ai Angliei din ultimii 30 de ani, cu 99 de puncte. Puțini s-au așteptat ca formația lui Jurgen Klopp să repete performanța, cel puțin nu cu aceeași magnitudine, însă nici cel mai pesimist fan al cormoranilor nu ar fi visat la un astfel de declin.

Niciodată în istoria Premier League, o echipă nu a avut un parcurs mai slab în raport cu sezonul în care a câștigat titlul. După câștigarea titlului în 1995, Blackburn a decăzut cu 21 de puncte după primele 28 de etape. Manchester United a scăzut cu 23 de puncte față de 2013 când cucerise trofeul, în timp ce Chelsea și Leicester au avut -25, respectiv -27 de puncte în comparație cu anul în care au câștigat Premier League. Liverpool se află deja cu 36 de puncte mai jos, după 28 de meciuri, față de poziția de anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel