LIVE: BAYERN - REAL MADRID, în Champions League. Rezultat

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins-o în deplasare pe Bayern Munchen, cu scorul de 2-1 (1-1), miercuri seara, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal. Iată cum s-a desfășurat meciul: 

LIVE: BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID, 1-2. Rezultat final. 

min 57. GOL! Asensio aduce pe Real Madrid în avantaj. 

min 44. GOL Marcelo! Real Madrid egalează.

min 28. GOL Kimmich! Bayern Munchen deschide scorul 

A început meciul.

Iată echipele de start:

Bayern: Ulreich, Rafinha, Hummels, Boateng, Kimmich, Martinez, Ribery, Rodriguez, Muller, Robben, Lewandowski

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Lucas, Ronaldo, Isco.

Știrea inițială 

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID Dacă Real Madrid nu are absențe de nici un fel, Bayern Munchen nu se poate baza pe jucători precum Alaba, Koman și Vidal. De asemenea, prezența portarului Neuer este încă sub semnul întrebării. Nici Tolisso nu este complet refăcut, însă ar putea fi prezent astăzi în primul 11. 

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID Meciul se anunță unul deosebit de interesant, ambele echipe fiind unele care marchează foarte ușor. Bayern Munchen vine după un sezon de excepție în Bundesliga, acolo unde deja a câștigat campionatul. De cealaltă parte, Real Madrid nu a avut un sezon prea reușit sub comanda lui Zinedine Zidan, echipa ocupând un nesatisfăcător loc trei, la doar două puncte în fața Valenciei, care ocupă locul 4. 

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID Dacă ar fi să privim din perspectiva formei arătate de cele două echipe, Bayern Munchen ar porni cu prima șansă. Real Madrid s-a calificat în această fază a competiției din Champions League, în urma unui penalty obținut în prelungirile meciului cu Juventus. De cealaltă parte Bayern Munchen a avut un adversar mai facil și s-a calificat după ce a învins cu 2-1 la Sevilla, iar apoi a reușit un 0-0 pe teren propriu.

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID Real Madrid vine să joace semifinala Champions League după un 1-1 cu Atlhetico Bilbao, pe teren propriu, în vreme ce Bayern Munchen vine după o victorie de moral, scor 3-0, în deplasare cu Hannover. 

Meciul va fi în format LIVESCORE pe dcnews, însă până atunci vă prezentăm imagini de la conferința de presă premergătoare meciului:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel