LISTA NEAGRĂ. Dăncilă, scrisoare către Juncker. Năstase: Trebuie pasul doi. Dacă nu, e un glonț tras în gol

Adrian Năstase a comentat scrisoarea trimisă de Viorica Dăncilă către Jean-Claude Juncker, după apariția deja cunoscutei ”liste negre”.

Adrian Năstase consideră că Viorica Dăncilă a procedat corect prin decizia de a transmite către Bruxelles scrisoarea, dar a precizat că strategia trebuie să includă și un pas secund, în caz contrar nu este decât un ”glonț tras în gol”.

„Din punctul meu de vedere doamna Dăncilă a procedat foarte bine că a trimis această sesizare pentru a arăta la Bruxelles enervarea din România, nervozitatea din România în legătură cu aceste proceduri. 

Sper să existe și pasul doi, acela de a lua niște decizii în legătură cu MCV-ul pe baza sensibilizării opiniei publici de la noi inclusiv cu dimensiunea de la Bruxelles. După părerea mea, aceasta ar trebui să fie strategia. Dacă nu este din nou un glonț tras în gol”, a precizat Adrian Năstase la România TV.

[citeste si]

Amintim că premierul Viorica Dăncilă i-a transmis preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, o scrisoare în care îi adresează rugămintea de a clarifica "aspectele de fapt şi de drept" legate de o scrisoare a CE din octombrie 2012, transmisă Ministerului român al Justiţiei, în care se regăsesc solicitări "concrete, directe" privind anumite cauze penale şi anumite persoane cercetate penal pentru săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi de abuz în serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel