EXCLUSIV  ”Liderii PSD, PENALI”. Șerban Nicolae: Cine se află în spatele ”ARMEI de LUPTĂ”

Sebastian Florea / 03 mai 2018 / 12:57 Salveaza PDF Comentarii

Şerban Nicolae, senator PSD, a explicat la DC News ce a însemnat pentru partidul său eticheta de "penali" pusă de fosta opoziiţie.

Faptul că cineva fără putere politică, dintr-o minoritate politică, academică, etnică, economică în faţa forţei pe care o are PSD-ul reacţionează cumva. Şi a găsit fisura asta cu penalii, a deschis subiectul jurnalistul Val Vâlcu.

"Să-şi spună punctul de vedere. Noi am fost etichetaţi cu formula asta infamantă de penali când eram în opoziţie. Când era Băsescu la putere, când era Elena Udrea care gestiona miliarde. Sistemul utilizat era cel judiciar şi bazat pe cel de informaţii cu comandă de la centru. Toţi primarii noştri erau penali, toţi preşedinţii noştri de Consilii Judeţene erau penali, toţi parlamentarii noştri erau penali, foştii miniştri ş.a.m.d." ne-a precizat senatorul.

Pentru echilibru au luat şi nişte lideri liberali care au scăpat, şi-au dovedit nevinovăţia până la final...

"Şi de-ai noştri, cei mai mulţi au fost achitaţi, unii dintre ei au stat şi prin închisoare, unii sunt mai puţin  notorii. Această poveste cu penalii n-a fost arma de luptă a unor minoritari sau a unor impotenţi politic sau a unora mai slabi de la natură. Nu! A fost a unora care-şi puteau permite abuzul ca instrument de lucru. Ceea ce se întâmplă acum cu mediul academic, cu cercuri intelectuale, cu mediul de afaceri ş.a.m.d.... eu îi îndemn pe toţi să-şi spună punctul de vedere, să-şi spună opinia. Eu unul nu am refuzat pe nimeni într-o dezbatere. Tot ceea ce am făcut noi ca dezbatere fiind public, fiind transparent, fiind uşor de urmărit de opinia publică!" a mai spus senatorul.

Interviul cu senatorul Nicolae Şerban îl puteţi vedea aici:

 

[citeste si] 

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27