Lia Olguța Vasilescu n-a mai rezistat: Violeta Alexandru, afirmație halucinantă. Trebuie să fii dus rău cu capul...

Irina Constantin / 14 ian 2020 / 21:46 Salveaza PDF Comentarii
Olguța Vasilescu, la TVR 1
Olguța Vasilescu, la TVR 1

Lia Olguța Vasilescu a răbufnit la TVR 1 la adresa ministrului Violeta Alexandru. 

”Doamna ministru a schimbat șeful de la Casa de Pensii, după ce omul era în spital, bolnav de inimă, și i-a dat public numărul de telefon ca să-l sune toți haștagiștii. A schimbat și secretarul general al Ministerului. A dat afară și cel mai bun angajat din minister, pe salarizare, pe dl  Gibescu, nu există specialist în România de talia domnului Gibescu. Pe acești oameni, noi i-am găsit în minister. Doamna ministru, în luna decembrie, înainte să-și ia concediu, trebuia să facă o ședință, cu toți angajații din Minister, ca să se asigure că sunt bani de plătit pensiile, că au infrastructura. Am văzut-o aseară - n.r. pe Violeta Alexandru, într-un interviu, în care spunea că și băncile tot din cauza PSD. Afirmație halucinantă, trebuie să fii dus rău cu capul să spui că a vorbit PSD-ul cu băncile ca să blocheze cardurile oamenilor” a răbufnit fostul ministru al Muncii, social-democrata Lia Olguța Vasilescu. 

”Pentru cine are cea mai vagă idee despre sistemul de pensii știe că ce spune doamna Alexandru este o prostie” a mai susținut Lia Olguța Vasilescu.  ”Pentru asta este plătită, ca să se asigure că sistemul funcționează” a subliniat social-democrata.

”Doamna ministru e sabotată în interiorul Ministerului și la anumite direcții județene” a acuzat liberalul Daniel Fenechiu. 

*Articolul prezintă opinia fostului ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25