Lia Olguța Vasilescu n-a mai rezistat: Violeta Alexandru, afirmație halucinantă. Trebuie să fii dus rău cu capul...

Olguța Vasilescu, la TVR 1
Olguța Vasilescu, la TVR 1

Lia Olguța Vasilescu a răbufnit la TVR 1 la adresa ministrului Violeta Alexandru. 

”Doamna ministru a schimbat șeful de la Casa de Pensii, după ce omul era în spital, bolnav de inimă, și i-a dat public numărul de telefon ca să-l sune toți haștagiștii. A schimbat și secretarul general al Ministerului. A dat afară și cel mai bun angajat din minister, pe salarizare, pe dl  Gibescu, nu există specialist în România de talia domnului Gibescu. Pe acești oameni, noi i-am găsit în minister. Doamna ministru, în luna decembrie, înainte să-și ia concediu, trebuia să facă o ședință, cu toți angajații din Minister, ca să se asigure că sunt bani de plătit pensiile, că au infrastructura. Am văzut-o aseară - n.r. pe Violeta Alexandru, într-un interviu, în care spunea că și băncile tot din cauza PSD. Afirmație halucinantă, trebuie să fii dus rău cu capul să spui că a vorbit PSD-ul cu băncile ca să blocheze cardurile oamenilor” a răbufnit fostul ministru al Muncii, social-democrata Lia Olguța Vasilescu. 

”Pentru cine are cea mai vagă idee despre sistemul de pensii știe că ce spune doamna Alexandru este o prostie” a mai susținut Lia Olguța Vasilescu.  ”Pentru asta este plătită, ca să se asigure că sistemul funcționează” a subliniat social-democrata.

”Doamna ministru e sabotată în interiorul Ministerului și la anumite direcții județene” a acuzat liberalul Daniel Fenechiu. 

*Articolul prezintă opinia fostului ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel