Legionarii votează anti ARD

neamtu
neamtu

 Mişcarea Legionară, prin vocea liderului ei, Nicador Zelea-Codreanu, a anunțat că nu va vota cu ARD. În campania electorală, Mihail Neamțu, liderul Partidului Noua Republică, a dat de înțeles că Mișcarea Legionară ar fi apropiată ideilor partidului condus de el. Neamțu a recitit și versurile lui Radu Gyr, "Ridică-te Gheorghe, Ridică-te Ioane", fapt ce  a declanșat un val de proteste din partea mai multor organizații.

Primul instinct ar fi să nu ne prezentăm la vot, dar acest lucru ar putea avea o importanţă mai mare decît pare la prima vedere. Propaganda mascată băsistă afirmă că nu are sens să ne prezentăm la vot întrucît "toţi sunt la fel". Oare toţi-toţi sunt chiar la fel de răi ca Băsescu!? O prezenţă masivă la vot nu numai că ar legitima acest scrutin, dar ar lăsa şanse minime unor organizaţii precum UDMR sau PPTM să intre în Parlament, a declarat Nicador Zelea-Codreanu.

 „Dacă ne amintim cum, la referendumul de demitere, puterile Occidentale l-au impus practic pe Băsescu, atunci avem răspunsul. Şi din punct de vedere economic, e greu de crezut că PDL-ul va face acum ce nu a realizat în 8 ani”, a declarat şeful Mişcării Legionare.

În acest context în care noi, legionarii, nu putem influenţa major lucrurile, singura decizie potrivită e de a alege o formaţiune care va aduce mai puţin rău României, a mai declarat liderul Mișcării Legionare.

.Mihai Neamțu, președintele Partidului Noua Republică, a încercat în timpul campaniei electorale să demonstreze că membrii Mișcării ar fi apropiați de ideile formațiunii pe care o conduce. Acesta chiar a recitat din versurile poeziei  "Ridică-te Gheorghe, Ridică-te Ioane" a lui Radu Gyr, fapt ce a declanșat un val de reacții din partea mai multor organizații pentru incitarea la extremism

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel