”Legea nopții” surprinde în cinema din 13 ianuarie

”Legea nopții” va rula pe marile ecrane din 13 ianuarie. Scenariul este semnat de Ben Affleck, laureat al premiului Oscar. El joacă și rolul principal. ”Legea nopții” este adaptat după bestsellerul lui Dennis Lehane. După ”Dispărută fără urmă”, este a doua colaborare a celor doi. 

Important de reținut este o frază de la începutul filmului. Joe Coughlin este personajul principal. Tatăl lui îi spune la începutul filmului: ”Tot ceea ce faci va avea repercusiuni şi asupra ta, însă niciodată așa cum te vei aștepta tu.” Importanța acestor cuvinte va fi înțeleasă la sfârșitul tragic al filmului.

Joe Coughlin a fost schimbat de război. S-a întors din Al Doilea Război Mondial un om în afara legii autodeclarat, în ciuda faptului că e fiul inspectorului poliției din Boston. Însă, nu e suficient de rău pentru viața pe care și-a ales-o. Îl dezavantajează simțul dreptății și inima deschisă.  

După ce-și pierde tatăl în timp ce era în închisoare, se hotărește să pornească pe o cale riscantă. După eliberare, începe să pună lumea pe jar în Tampa. Joe va ajunge să afle că totul are un preț pe lumea aceasta.

(w670)

”Legea nopții” a fost produs de Leonardo DiCaprio și Jennifer Davisson sub egida companiei Appian Way, și de Ben Affleck și Jennifer Todd, sub egida Pearl Street Films. Chris Brigham, Dennis Lehane și Chay Carter au fost producători executivi. Din distribuția filmului mai fac parte și Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Sienna Miller, Zoe Saldana și Chris Cooper („Hoțul de orhidee), laureat al premiului Oscar.

Pentru această peliculă, Affleck a colaborat cu directorul de imagine Robert Richardson, premiat de trei ori la galele Oscar („JFK", „Aviatorul", „Hugo"), scenograful Jess Gonchor, nominalizat la premiile Oscar („Adevăratul curaj", „Foxcatcher"), editorul de imagine William Goldenberg, laureat al premiului Oscar („Argo"), și designerul de costume Jacqueline West, nominalizată la premiile Oscar („Strania poveste a lui Benjamin Button", „Argo"). Coloana sonoră a fost compusă de Harry Gregson-Williams.

Filmul „Legea nopții", produs de Appian Way/Pearl Street, va fi distribuit în întreaga lume de compania de entertainment Warner Bros. Pictures.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel