Legea antifumat poate închide Parlamentul. Cum e posibil

Parlament
Parlament

Un deputat aruncă bomba în Parlament. El susține că, potrivit actualelor reglementări din legea care interzice fumatul în spații publice, Parlamentul ar putea fi închis foarte simplu. 

Iată ce a scris Daniel Fenechiu, lider al PND, pe Facebook: "Am reanalizat perspectiva mea. şi am constatat că dacă nu modificăm legea actuală am putea reuşi ceea ce Iohannis şi societatea civilă cer - în opinia mea motivat, de o bună bucată de vreme: dizolvarea Parlamentului. Astfel, potivit art 10 lit b (din legea antifumat - n.r.), dacă organele de aplicare a legii - poliţişti, ISU, jandarmi, vor constata trei încălcări succesive a interdicţiei de a fuma în incinta Parlamentului s-ar putea ajunge la 'sancţiunea complementară de închidere a unităţii'".

El adaugă: "Mai pe româneşte, trei parlamentari pot - încălcând legea pentru o cauză nobilă, să genereze alegeri anticipate. Umor românesc". 

Deputatul PND Daniel Fenechiu a depus, luni, în Parlament, un proiect de modificare a legii antifumat, care defineşte mai clar spaţiul public închis şi prin care se vor putea amenaja locuri speciale "destinate fumatului", precum și înfiinţa "cluburi pentru fumători". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel