EXCLUSIV  Legea amnistiei și grațierii. REZULTATELE primului sondaj, PUBLICATE

DC News publică rezultatele primului sondaj realizat pe marginea celui mai fierbinte subiect al acestor zile: Legea amnistiei și grațierii.

Astfel, la întrebarea "Sunteți de acord cu OUG pentru grațierea unor pedepse?", 22.058 dintre cititorii noștri și-au spus punctul de vedere. "DA" - au răspuns 51,02% dintre votanți (11.255), "NU"- au răspuns 40,29% (8.888) și "PARȚIAL" - au răspuns 8,68% (1.915).

(w670)

După cum vedeți, părerile sunt împărțite. Există un segment al societății care respinge cu orice preț Legea amnistiei și grațierii și iese în stradă, dar există și foarte mulți oameni care sunt de acord cu subiectul dezbătut.

Peste 1.300 000 de angajați, numărul total al bugetarilor din România, par să fie de acord cu o formulare mult mai strictă în privința abuzului în serviciu. Motivul este unul simplu și ține de modul în care angajații pot fi puși sub acuzare pentru o astfel de infracțiune. Vedeți mai multe detalii aici.

[citeste si]

Ministerul Justiţiei a pubilcat miercuri pe site-ul său proiectul privind grațierea unor persoane aflate în spatele gratiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel