Lăzăroiu: "Se pregătește un genocid statistic?"

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu se întreabă dacă se întreabă pregătește un genocid statistic și susține că românii din străinătate sunt ignorați și dacă ar fi luați în considerare ar fi fost cvorum la referendumul din 2012. 

Sebastian Lăzăroiu susține că nu a fost cvorum la referendumul de demitere a președintelui Traian Băsescu din iulie 2012. El subliniază că este o regulă simplă și anume "dacă ai drept de vot ești inclus în cvorum", iar populația cu drept de vot este stabilită de MAI, nu de INS. Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu a scris pe pagina de socializare că "cetățenii români au drept de vot" și "ca să excluzi cetățenii români din străinătate din cvorum ar trebui mai întâi să le iei dreptul de vot".

Consilierul prezidențial a adăugat că nu a înțeles ce a vrut să spună premierul Victor Ponta în ședința de Guvern prin afrimația "Trebuie să adaptăm legislația la rezultatele Recensământului INS".

El se întreabă "Se pregătește un nou genocid statistic? Dupa cei 40000 de gorjeni masacrați în 2012 îi vor declara morți și pe cetățenii români din afara țării? Și asta pentru a facilita validarea Constituției președintelui marionetă?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel