Lăzăroiu despre Ponta: A distrus credibilitatea României

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Consilierul prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, a lansat un atac dur la adresa premierului, Victor Ponta, despre care spune că a făcut mai mult rău țării decât Ion Iliescu. Lăzăroiu îl cataloghează pe Ponta drept un „ lider politic minor în istoria post-decembristă a României ”.

„ A distrus credibilitatea României care a fost câştigată cu greu, nu doar în mandatul lui Traian Băsescu, ci şi sub Ion Iliescu, Adrian Năstase, fiecare a făcut eforturi mai mult sau mai puţin să înscrie România pe o orbită. Şi a aruncat-o Ponta de pe orbită, cum? Simplu, semnând nişte ordonanţe de urgenţă care au lovit direct statul de drept. Pe urmă, îi reproşez că s-a ocupat mai mult de politică decât de guvernare, iar România avea nevoie de o bună guvernare mai ales că a fost o perioadă dificilă.

A continuat să promită şi să mintă chiar şi atunci când nu mai era în opoziţie, dacă poţi să accepţi că în opoziţie îţi mai scapă multe lucruri, când ajungi la putere, nu mai poţi să spui aceleaşi promisiuni, minciuni, el ştie exact ce poate şi ce nu poate economia. Cred că el a crescut aşteptările oamenilor până la alegerile de acum, asta e strategia, el nu îşi dă seama ce consecinţe sunt la anul, iar la anul, dacă ar mai fi premier, ceea ce nu se va mai întâmpla, el ar trebui să dea doar veşti proaste românilor. Şi acum a ţinut el sus aşteptările, mă aştept să iasă mulţi oameni în stradă, să fie violenţe şi e inutil să faci aşa ceva, noi nu avem nevoie de instabilitate socială, era mult mai corect să spui adevărul fiind la putere.

A jucat în cheie electorală, iar asta a făcut mult rău României. Lucrurile astea sunt suficiente motive ca el să fie un lider politic minor în istoria post-decembristă a României şi un lider politic care a făcut mai mult rău României decât Ion Iliescu, din păcate. Poate mai mult decât Ion Iliescu, pentru că aşteptările poate nu erau aşa mari în perioada în care a fost Ion Iliescu, dar acuma fiind membri în UE, aveam un parcurs, să faci alegerea să întorci România în urmă cu 20 de ani, e o lovitură grea pe care Ponta a dat-o nu singur, cu complicii lui, ci cu Antonescu, cu Voiculescu ”, a declarat Sebastian Lăzăroiu într-un interviu acordat pentru Realitatea.net.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel