Urmărește emisiunea live


Lazăr, în lacrimi după ce Toader a cerut revocarea. Judecătoarea Afrăsinie: Când trebuia să demisioneze

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, președinta Secției a VI-a civilă de la Tribunalul București, a vorbit despre momentul declarațiilor procurorului general, Augustin Lazăr, după ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a cerut să fie revocat. Afrăsinie consideră că Lazăr trebuia să își demisia mai demult, nu să aștepte revocarea.

Întrebată ce părere a avut despre lacrimile pe care le avea în ochi Augustin Lazăr în momentul declarațiilor după ce Tudorel Toader a cerut revocarea acestuia, judecătoarea Mădălina Afrăsinie, consideră că unii oameni din justiție sunt mai sensibili decât alții și nu este neapărată nevoie să fie 'reci'. 

Totodată, Afrăsinie menționează că ea și-ar fi dat demisia de multă vreme dacă era în locul lui Augustin Lazăr.

Unii sunt mai sensibili decât alții și presiunea profesiei și-a spus cuvântul. Mie îmi place să cred că nu funcțiile de conducere ne legitimează pe noi ca profesioniști. Probabil că este dânsul mai sensibil. Se mai întâmplă, mai avem și noi momente de sensibilitate.

În momentul când tu, un conducător al unei instituții, semnezi un protocol cu un serviciu de informații punând practic viața privată pe tavă a subordonaților tăi și a colegilor tăi, în momentul ăla trebuie să pleci din funcție, nu pentru tine, ci pentru colegii tăi, pentru a ține scandalul departe de ei. Eu nu aș fi așteptat să se ajungă la asemenea lucruri, eu aș fi plecat imediat., a spus judecătoarea Mădălina Afrăsinie în cadrul emisiunii lui Victor Ciutacu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel