Lazăr clasare Iohannis - CSM, răspuns. Bolcaș: Li s-a distrus viața

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Consiliul Superior al Magistraturii a dat un răspuns cu privire la documentul din dosarul de candidatură al lui Augustin Lazăr cu privire la o clasare într-un dosar al lui Klaus Iohannis. Avocatul Lucian Bolcaș a comentat situația.

Consiliul Superior al Magistraturii îi transmite procurorului general, Augustin Lazăr, că în dosarul cu propunerea de numire a sa la conducerea Parchetului General nu există niciun document care să facă referire la "o rezoluţie de clasare care privea preşedintele României în funcţie". 

Avocatul Lucian Bolcaș este de părere că acest răspuns nu dărâmă toate punctele care au stat la baza cererii de revocare întocmită de ministrul Justiției, Tudorel Toader, și nu înțelege de ce lumea se încăpățânează să îl mențină în funcția de procuror general pe Augustin Lazăr.

"O întrebare la care s-a dat un răspuns nu este de natură să dărâme toate punctele care au stat la baza cererii de revocare. Acestea trebuie înțelese în ansamblul lor. Și eu o să înțeleg într-o manieră absolut lumească. Toată lumea este de acord, din opoziție, de la putere, din străinătate, că au fost abuzuri inimaginabile din partea Parchetelor, din toate structurile lor, împotriva unor oameni care au fost reținuți, eliberați, cărora li s-a distrus practic viața. Atunci, să păstrezi un om cu această manieră de lucru, nu te contrazici cu ideile tale democratice de protejare ale oamenilor?

De ce se încăpățânează lumea să mențină în funcție un om sub a cărui tutelă administrativă s-au desfășurat asemenea lucruri., a spus avocatul Lucian Bolcaș în cadrul jurnalelor de știri, de la România TV. 

Vezi și: Lazăr CLASARE Iohannis. CSM răspuns- Document

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel