Laura Nureldin a decis ce face în turul doi la prezidențiale

Laura Nureldin
Laura Nureldin

Laura Nureldin a dezvăluit ce va face în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Bunicii mei materni au fost profesori. Amândoi. Bunicul, de Geografie. Bunica, de Limba și Literatura Română. A dat și ea meditații, desigur. Cu elevii care nu-și permiteau să plătească nici măcar un ghiocel, lucra gratis, de drag. Unii dintre ei au ajuns scriitori recunoscuți internațional, poeți, șefi de instituții culturale, politicieni sau oameni de afaceri.

Bunicii mei materni au fost profesori și n-au avut nicio casă a lor, împreună. Niciodată. Casele părintești ale ambilor au fost... „eliminate" - dar altfel - după schimbarea regimului, în anii '50. După aceea, nu și-au permis să-și cumpere un cămin. Nu din meditații. Au reușit doar să plătească o chirie în oraș și să aibă un petic de vie lângă București.

Bunicii mei materni au trăit în România toată viața lor. Și după moarte, tot în România au rămas. Bunicul e îngropat la Otopeni - a iubit tare mult locul ăla - iar cenușa bunicii e îngropată la Târgoviște, unde s-a născut.

Acum cinci ani, cu un singur cuvânt rostit în zeflemea, un dascăl - colegul lor de breaslă, nu-i așa - a scuipat și pe memoria, și pe mormintele bunicilor mei.

Iată de ce n-am votat și nici n-o să votez vreodată cu el.

Nu, nici cu ea n-o să votez. Nu fiindcă nu știe cum se calculează aria cercului - asta nu intră în atribuțiile președintelui - ci pentru că nu mi-o pot închipui șef de stat, în dialog de la egal la egal cu alți șefi de stat, bărbați sau femei. Or, dintr-un președinte, minimum 80% e percepția. Chestie de manual.

Așa că, și de data asta, exact ca acum 5 ani, o să fac un drum până la secția de votare doar ca să-mi anulez votul”, a scris Laura Nureldin pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel