Korodi Attila speră ca decizia CCR să nu fie interpretată de actorii politici

korodi atilla
korodi atilla

”Sper că decizia CCR să nu fie interpretată  în diferite moduri de actorii politici”, a declarat, marți, pentru Agerpres, deputatul UDMR Korodi Attila, care a precizat că în timpul rămas până la alegerile parlamentare, prin rezultatul referendumului consfințit de Curtea Constituțională, va fi o ”campanie mai echilibrată între forțele politice decât se credea”.

”Decizia Curţii Constituţionale aduce în zona predictibilităţii deciziile politice şi deciziile ce se iau în Bucureşti în legătură cu viitorul apropiat sau mediu al României. Dar, sigur, această decizie a CCR sper să nu fie interpretată în diferite moduri de actorii politici şi sper ca documentul care va ieşi din partea Curţii să fie foarte clar în acest sens”, a declarat Korodi Attila.

În opinia deputatului harghitean, liderii politici ar trebui să-şi asume responsabilitatea unor decizii politice serioase în ciclul parlamentar actual şi crede că viitoarea campanie electorală va fi mai echilibrată decât se credea.

”Liderii politici ar trebui să-şi asume responsabilitatea că mai există jumătate de an din acest ciclu parlamentar şi perioadă de guvernare, că aceste trei-patru luni pe care le avem în faţa noastră înseamnă nu numai campanii electorale, ci şi decizii publice şi seriozitatea cu care trebuie să voteze în perioada următoare este mult mai importantă decât declaraţii exagerate de partea sau contra unor decizii care s-au luat acum în zona Justiţiei sau a Curţii Constituţionale”, a arătat deputatul UDMR-ist.

Korodi Attila crede că viitoarea campanie electorală pentru alegerile parlamentare din această toamnă va fi mai echilibrată decât se credea, motivată de invalidarea referendumului din 29 iulie de către judecătorii Curții Constituționale.

”Pe de altă parte, nu putem exclude că vine o campanie electorală destul de puternică dar cred că, totuşi, prin rezultatul referendumului care a fost invalidat de Curtea Constituţională această campanie va fi mai echilibrată între forţele politice decât se credea”, a conchis Korodi Attila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel