Klopp recunoaște că a refuzat-o de mai multe ori pe Bayern Munchen

Juergen Klopp, antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, a dezvăluit că a refuzat-o "de câteva ori" pe Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, pentru a rămâne pe Anfield.

Întrebat despre provocările pe care le are de înfrunta echipa sa în această perioadă, tehnicianul german le-a declarat reporterilor: "La ce club ar trebui să merg, pentru a avea o situaţie diferită? Aş fi putut să plec la Bayern de câteva ori, aş fi putut câştiga mai multe titluri în viaţa mea, destul de sigur aş spune, dar nu am făcut-o. Lumea nu este plină de învingători, lumea este plină, din fericire, de oameni care încearcă să câştige. Iar eu încerc uneori să câştig alături de alţi oameni. Şi sunt mulţumit cu acest lucru".

Liverpool se pregăteşte să dispute sâmbătă finala Cupei Angliei, împotriva formaţiei Chelsea Londra, după ce în luna februarie a cucerit Cupa Ligii engleze. "Cormoranii" se află în luptă cu Manchester City pentru titlul de campioană în Premier League în acest sezon, iar pe 28 mai urmează să dispute finala Ligii Campionilor, împotriva spaniolilor de la Real Madrid.

Juergen Klopp, în vârstă de 54 de ani, o antrenează pe FC Liverpool din 2015, iar recent şi-a prelungit contractul cu clubul englez până în 2026, potrivit Agerpres.

Eden Hazard rămâne la Real Madrid, anunță Carlo Ancelotti

Internaţionalul belgian Eden Hazard nu va pleca de la Real Madrid la finalul acestui sezon, aşa cum s-a vehiculat în presa internaţională, a anunţat sâmbătă antrenorul campioanei Spaniei, Carlo Ancelotti.

„Nu am discutat acest subiect cu Hazard pentru că planul său este destul de clar, va continua cu multă motivaţie", a asigurat tehnicianul italian în cursul unei conferinţe de presă. „Lucrurile nu au decurs bine pentru el în ultimii ani, însă doreşte să demonstreze calităţile pe care le are şi pe care, din multe motive, nu a putut să le arate", a adăugat Ancelotti.

Antrenorul lui Real Madrid doreşte ca în sezonul viitor să aibă o echipă mai completă decât în acest sezon, pentru a putea efectua mai multe rotaţii.

Din cel mai scump transfer al Realului a ajuns doar jucător de lot

„Real are multe meciuri de disputat, apare oboseala şi vor exista rotaţii pe care nu le-ar efectuat anul acesta aşa de mult cum ne-am dorit. Cu o echipă mai completă poţi face mai multe rotaţii şi poţi avea situaţii mai dificile într-o echipă mare. Însă cred că nu este importantă cantitatea minutelor, ci calitatea", a adăugat Carlo Ancelotti.

Eden Hazard, căpitanul selecţionatei Belgiei, a sosit la Real Madrid în vara lui 2019, de la formaţia engleză Chelsea Londra. Confruntat cu accidentări repetate, el nu a reuşit să-şi etaleze calităţile cu care s-a făcut remarcat anterior în Premier League. El urmează să revină în echipa madrilenă duminică, la meciul cu Cadiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel