Klaus Iohannis, primul mesaj la începutul campaniei electorale

Klaus Iohannis FOTO AGERPRES
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES

Klaus Iohannis a transmis un prim mesaj la începutul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale. 

"Dragi români,

Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate.

Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă.

Ca Președinte, am folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD. Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic.

Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!", a transmis Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel