Klaus Iohannis se înscrie în PNL. Primarul Sibiului, cooptat în conducerea partidului

klaus_johannis
klaus_johannis

Primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, a decis să se înscrie în PNL, propunerea venind din partea preşedintelui partidului, Crin Antonescu. Miercuri, la orele 14,00, Crin Antonescu și Klaus  Iohanis vor susține o conferință de presă pentru a anunța intrarea în PNL a primarului Sibiului. Iohanis va fi cooptat  în viitoarea  structură de conducere a Partidului Național Liberal. Iohanis îl va susține pe Crin Antonescu la președinția partidului.

Edilul municipiului Sibiu a fost ofertat şi de premierul Victor Ponta pentru a face din guvernul pe care îl conducere, variantă respinsă de Klauss Iohannis.

Klaus Iohanis, care este și președintele Forumuli German din România, îl va susține pe Crin Antonescu la Președinția PNL.

 În 2009, Klaus Iohannis a fost propus de Crin Antonescu premier în tandem cu prezidenţiabilul Mircea Geoană, fiind susţinut la vremea respectivă de PNL, PSD, UDMR şi PC. Preşedintele Traian Băsescu a respins varianta propusă de această majoritate parlamentară şi a preferat să-l nominalizeze pe primarul Sectorului 3 de la acea dată, Liviu Negoiţă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel