Klaus Iohannis: Multe semne de întrebare. Să fie înțeles!

Iohannis
Iohannis

„Legislația în domeniul justiției trebuie îmbunătățită, nu ciopârțită”, a spus Klaus Iohannis, miercuri, 12 septembrie.

Klaus Iohannis, președintele României, a vorbit, după întâlnirea cu premierul Olandei, Mark Rutte, despre șansele ca România să fie primită în spațiul Schengen. „A fost creat printr-o înțelegere care prevede și pașii de urmat și condițiile care trebuie îndeplinite. Comisia Europeană sprijină demersul de aderare al României”, a declarat șeful statului.

„Evoluția pe care o vedem, în momentul de față, în domeniul Legilor justiției, cu siguranță, ridică câteva semne de întrebare suplimentare. Eu sunt, totuși, moderat optimist că vom reuși să avem o legislație în materie de justiție care rezistă la o verificare atentă în final și cred că, ușor, ușor, toată lumea a înțeles că legislația în domeniul justiției trebuie îmbunătățită, nu ciopârțită. Sper ca acest lucru, în final, să fie înțeles și de cei care au pornit cu un elan nemotivat și cu o totală lipsă de transparență acest procedeu”, a afirmat președintele Iohannis.

„Momentan, etapa în care ne aflăm ridică mai multe semne de întrebare decât aduce certitudini”, a mai spus Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel