Klaus și Carmen Iohannis, sumă uriașă strânsă la nuntă: Să nu se mai mire unii de unde au avut bani la Revoluție

Carmen și Klaus Iohannis au devenit un cuplu oficial cu foarte puțin timp înainte de evenimentele din decembrie 1989, iar potrivit dezvăluirilor făcute pentru wowbiz.ro de către o rudă a cuplului prezidențial, suma strânsă la nuntă a fost una demnă de invidiat pentru acea perioadă. 

În noiembrie 1989, Carmen și Klaus Iohannis s-au căsătorit, după șapte ani de relație, așa cum mărturisea însuși președintele actual al României. 

Mai multe detalii legate de acest eveniment au fost oferite, pentru sursa citată, de către Doina Lazurca, verișoara soției președintelui Iohannis, Carmen Iohannis. 

"Petrecerea s-a ținut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o grămadă de invitați, vreo 200 de oameni, adică o sută de familii. Mai mulți au fost din partea familiei lui Carmen, adica din partea noastră, pentru că Lazurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales că mulți sași plecaseră deja din România. Iar Ioan, tatăl lui Carmen, era un blănar respectat, au venit mulți la nuntă doar pentru că îl știau pe el", a declarat ruda cuplului prezidențial.

Doina Lazurca a dezvăluit și ce sumă au strâns mirii de atunci: "Țin minte că darul a fost cam 2.000 de lei de persoană, adică 4.000 de lei de familie, cam cât era un salariu bun pe vremea aia. Uite așa, Klaus și Carmen au strâns la nuntă vreo 400.000 de lei, să nu se mai mire unii că de unde au avut la Revoluție 10.000 de dolari ca să-și cumpere casa. De acolo îi aveau, de la nuntă. Și au avut și niște nași tocmai din Austria, niște prieteni de-ai lor", a explicat ruda primei doamne a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel