Kim Kardashian, întâlnire cu Donald Trump

Kim Kardashian a ajuns la Casa Albă pentru o discuție foarte serioasă cu Donald Trump. Una dintre teme a fost reforma carcerală.

Kim Kardashian, o vedetă a producţiilor TV de tip reality-show, care militează pentru eliberarea unei bunici condamnate la închisoare pe viaţă, a discutat miercuri la Washington cu preşedintele Donald Trump despre reforma carcerală din Statele Unite, informează AFP. Purtând o ţinută vestimentară sobră, Kim Kardashian a ajuns la Casa Albă miercuri după-amiază, potrivit unui fotograf de la AFP.

Trump: "Am avut o super-întâlnire"

"Am avut o super-întâlnire cu Kim Kardashian astăzi, am discutat despre reforma carcerală şi despre condamnări", a scris pe Twitter preşedintele american, care a ilustrat acel mesaj cu o fotografie ce îl prezintă, zâmbitor, alături de starleta TV, în Biroul Oval de la Casa Albă.
Potrivit companiilor mass-media americane, Kim Kardashian a discutat şi cu Jared Kushner, ginere şi consilier al preşedintelui american, care coordonează eforturile - deocamdată incipiente - ale administraţiei republicane de la Casa Albă în vederea realizării unei reforme a justiţiei penale din Statele Unite.

A cerut eliberarea unei sexagenare 

Kim Kardashian a cerut eliberarea lui Alice Marie Johnson, o sexagenară încarcerată de peste 20 de ani pentru o infracţiune lipsită de violenţă, asociată consumului de droguri.Administraţia preşedintelui Barack Obama a dorit să facă o prioritate din modificarea legislaţiei rigide din domeniul condamnărilor, însă nu a reuşit să obţină sprijinul Congresului, fapt care a determinat un aflux de graţieri prezidenţiale şi măsuri de clemenţă.

În schimb, Donald Trump are o poziţie mult mai dură în această chestiune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel