Kim Kardashian, despre prințul Harry și ducesa Megan Markle: Prețuiesc acest fapt

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Kim Kardashian a declarat că îi apreciază pe prințul Harry și pe Megan Markle, luându-le apărarea în fața criticilor, potrivit Daily Mail.

În această săptămână, vedeta americană de reality show Kim Kardashian se află în Armenia, ţara de origine a strămoşilor săi pe linie paternă. Aceasta şi-a botezat copiii luni, la Etchmiadzin, o localitate aflată la aproximativ 20 de kilometri distanţă de capitala Erevan şi unde se află principala catedrală creştină din Armenia. Descendenţa pe linie paternă a clanului Kardashian provine de Armenia. Stră-străbunicii vedetei au fugit din Armenia şi s-au refugiat în SUA tocmai pentru a scăpa de persecuţiile şi masacrul din perioada 1915-1917.

Marți aceasta a susţinut un discurs cu ocazia Congresului mondial al Tehnologiei Informaţiei. Întrebată de jurnaliști și despre cuplul regal britanic, Kim Kardashian a spus că îi iubește și îi apreciază pentru cauzele pe care aceștia le susțin și promovează.

'Cred că fiecare ia propriile decizii. Și cred că nimeni nu este perfect. Nu știu cine este. Prețuiesc faptul că ei atrag atenția asupra mișcărilor atât de importante care trebuie să se întâmple și a lucrurilor de care sunt cu adevărat pasionați.' Vorbind la Convenția privind tehnologia din Armenia din Erevan, Kim a continuat: Cred că ei încă schimbă lumea prin cauzele pe care le promovează inclusiv conștientizarea sănătății mintale.'

Cel mai recent, au apărut într-un nou PSA care promovează noua inițiativă NHS Every Mind Matters a NHS alături de Ducele și Ducesa de Cambridge. În prezent, Harry lucrează la o serie de documente cu Oprah, care va fi disponibil pe Apple TV și se va concentra asupra bolilor mentale, care își propune să inspire telespectatorii să aibă o conversație cinstită despre provocările cu care se confruntă. Kim Kardashian a vorbit și despre tulburarea bipolară a soțului Kanye West.

La sfârșitul anului 2018, Radar a raportat că Kim plănuia să trimită un cadou de preț cuplului cuplului regal înainte de nașterea lui Archie. Kim este convinsă că ea și Meghan vor fi cele mai bune prietene într-o zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel