Urmărește emisiunea live


Kevin Spacey, pus sub acuzare. Cum a pledat actorul

Kevin Spacey a fost inculpat oficial luni pentru agresiune sexuală de către un judecător de la tribunalul din Nantucket, statul Massachusett, actorul pledând nevinovat la acest cap de acuzare care îi poate aduce o condamnare la cinci ani de închisoare, relatează AFP. 

Judecătorul Thomas Barrett, de la tribunalul Nantucket (Massacusetts), a dispus, după audierea în instanţă, ca actorul să fie lăsat în libertate pe cauţiune. Actorul nu a luat cuvântul în timpul şedinţei, dar a pledat nevinovat prin intermediul avocaţilor săi. Judecătorul a dispus îndeplinirea unei singure obligaţii pe perioada controlului judiciar şi anume interzicerea contactării presupusei victime sau a apropiaţilor acesteia. Data următoarei audienţe a fost stabilită pentru 4 martie. Vedeta din House of Cards solicitase să fie reprezentat prin intermediul avocaţilor, însă judecătorul a refuzat, obligându-l să se înfăţişeze luni dimineaţă la tribunal. Acuzaţiile vizează un presupus incident dintr-un restaurant din Nantucket, produs în iulie 2016, după cum a precizat într-o declaraţie procurorul Michael O'Keefe la 24 decembrie. Anul trecut, la o lună după deschiderea cazului, mama presupusei victime a organizat o conferinţă de presă în care l-a acuzat pe Spacey că i-a agresat sexual fiul după ce i-a cumpărat alcool. Fiul ei, la acel moment în vârstă de 18 ani, nu avea vârsta legală - de cel puţin 21 de ani - pentru a putea consuma alcool în statul american Massachusetts.

Cum s-a apărat Spacey


În ziua în care a fost anunţată inculparea sa, Spacey s-a apărat de acuzaţii într-un bizar videoclip apărut pe YouTube, în care actorul împrumută vocea lui Frank Underwood, personajul pe care l-a interpretat în serialul 'House of Cards'. 'Dacă nu am plătit pentru lucruri despre care ştim amândoi că le-am făcut, atunci cu siguranţă nu voi plăti pentru lucruri pe care nu le-am făcut', a declarat starul american, adresându-se telespectatorilor. Acuzaţia din Nantucket este pentru moment singura care a mers până la inculparea lui Kevin Spacey, însă alte anchete au fost demarate contra starului de cinema în urma unor plângeri similare, la Los Angeles şi Londra, unde artistul american a fost director al teatrului Old Vic timp de 11 ani. Kevin Spacey a fost concediat din distribuţia serialului 'House of Cards' şi din cel mai recent film regizat de Ridley Scott, 'All The Money In The World', în care a fost înlocuit in extremis de Christopher Plummer.

VEZI ȘI:

Kevin Spacey, acuzații grave. Maseur, agresat de actor: atingeri nepotrivite

Kevin Spacey revine pe ecrane, după marele scandal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel