Kelemen Hunor, dezamăgit înainte de alegerile prezidenţiale: Sper să nu mai existe o astfel de campanie electorală

Kelemen Hunor s-a declarat dezamăgit de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, dar şi de faptul că cei care îşi doresc funcţia de preşedinte au refuzat să apară în cadrul unor dezbateri electorale. 

"În această campanie, dacă a lipsit ceva atunci sigur că a fost lipsa de dezbatere între candidaţi. Eu nu am mai văzut o astfel campanie prezidenţială, să fugă candidaţii de dezbatere. Parcă nu au program, nu au curaj, le e frică de ceva, nu îmi dau seama, ori sunt aroganţi, ori toate la un loc. Deci, în democraţie e un principiu - să mergi să dezbaţi proiectul tău, să aduci argumente, să intri în dialog cu celălalt.

Cei care nu au acceptat dezbaterea, cei care de la bun început au zis că ei nu vor veni, să nu fie programaţi, să nu fie incluşi în nicio dezbatere că nu vor veni sau cei care pe parcurs s-au răzgândit şi au fugit de dezbateri subminează ideea democraţiei. Nu este bine să nu vrei să mergi în faţa oamenilor şi să arăţi că ai argumente, ai o viziune, ai un proiect pentru ţara pe care vrei să o conduci. Deci, eu sper că nu va mai exista o astfel de campanie electorală niciodată, fiindcă nu e corect şi, până la urmă, duce la pierderea credibilităţii în clasa politică. Acea credibilitate care s-a păstrat ar trebui întărită, nu distrusă", a declarat Kelemen Hunor, în cadrul unei conferinţe de presă, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel