Judecătoarea cu pantofi albaștri, copleșită: Nu suntem lipiți acolo

Judecătoarea cu "pantofi albaștri" a devenit cunoscută după ce o postare a ajuns virală. Ea a hotărât în cazul unui minor disputat de părinții săi divorțați. Decizia judecătoarei s-a bazat pe lungi discuții cu părinții și, mai ales, cu minorul. Doar așa a înțeles durerea și ce e în sufletul copilului. 

Judecătoarea Camelia Folea, cunoscută inițial ca "judecătoarea cu pantofi albaștri, a afirmat, la Antena 3, că nu a fost pentru prima dată când recurge la astfel de metode pentru a se apropia de un copil aflat în instanța ei.

"E o situație frecventă, le știu întotdeauna numele pentru că așa mi se pare firesc, îi duc întotdeauna de mână pentru că așa mi se pare bine, cobor de la locul meu, că nu suntem lipiți acolo și am întotdeauna dulciuri pentru ei", a spus judecătoarea Camelia Folea. Ea a mai spus: "Apar și momente în care comunicarea cu copilul e mai dificilă și atunci audierea durează mai mult. Dar, de regulă, reușesc să aflu ce trebuie pentru a afla ce e mai bine pentru acel copil".

Întrebată dacă se aștepta la o asemenea reacție din partea opiniei publice, judecătoarea Camelia Folea a afirmat că reacția a fost copleșitoare și că nu se aștepta la așa ceva.

Avocata care a semnalat cazul a subliniat că minorul nici nu și-a dat seama unde se află și a plecat fericit ca și cum ar fi fost într-un castel. 

VEZI ȘI: Povestea judecătoarei cu pantofi albaștri. Avocată, mesaj tulburător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel