Povestea judecătoarei cu pantofi albaștri. Avocată, mesaj tulburător

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O avocată din Sibiu, Mădălina Scutelnicu, a scris, pe Facebook, un moment cutremurător din sala de judecată. O judecătoare a acordat nu mai puțin de trei ore cazului ei, cazului unei mame disperate să-și țină în brațe copilul pe care fostul ei soț nici nu o lăsa să-l vadă.   

În timp ce mama era plecată la muncă în străinătate, tatăl a obținut rapid divorțul și custodia exclusivă a copilului. Mama a rămas cu sufletul pustiit și a luptat în instanță pentru copilul ei, care știa un singur lucru de la tata: "Mama, tata zice să scăpăm de tine". Când copilul a scăpat de tată, cu ajutorul judecătoarei, într-o cameră separată, s-a cuibărit în brațele mamei sale și a început să vorbească de parcă nu ar fi fost despărțiți nicio zi. I-a spus că are nevoie de ochelari noi, pentru că s-au rupt și tata nu i-a luat alții. Judecătoarea a transformat sala de judecată într-un castel pentru copil pentru ca el să nu simtă presiunea și i-a vorbit despre pelerine, pantofiori albaștri și i-a dat bomboane. Din bomboanele sale, copilul i-a dat și mamei câteva. 

Avocata a scris că nu a trăit în zece ani ce a trăit în acest caz în sala de judecată și nu a întâlnit în zece ani o asemenea judecătoare preocupată de decizia pe care urma să o ia. 

Iată povestea scrisă de avocată pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel