Joe Biden, așteptat de protestatarii din Kenosha. O femeie din mișcarea Black Lives Matter a făcut SCANDAL - VIDEO

Câțiva americani protestează în Kenosha, în fața unei biserici, unde Joe Biden participă la o întâlnire, transmite Breitbart.

Printre aceștia se află și reprezentanți ai Black Lives Matter. O femeie din cadrul acestei mișcări a făcut scandal. 

O altă persoană i-a spus jurnalistului Breitbart că femeia respectivă, precum și o dubă cu mai mulți activiști nu sunt din localitate și nu sunt reprezentativi pentru Kenosha.

VIDEO:

Candidatul democrat la Casa Albă s-a întâlnit în privat cu familia lui Jacob Blake, un tânăr de culoare grav rănit de poliţie în Wisconsin, a anunţat echipa sa de campanie, relatează joi AFP.

Jill Biden participă şi ea la această întâlnire cu familia tânărului de 29 de ani, împuşcat de şapte ori de la mică distanţă, un act care a provocat proteste la Kenosha, în statul-cheie Wisconsin, săptămâna trecută. Donald Trump a efectuat marţi o vizită în oraş, dar fără a se întâlni cu familia lui Blake şi fără a-i pomeni numele.

VEZI ȘI American de culoare, 'de-o viață democrat', il susține pe Trump. Mesaj TĂIOS către Biden și mișcarea Black Lives Matter

Jurnaliştii nu au putut asista la întâlnire, organizată în jurul prânzului în prezenţa avocaţilor familiei Blake. Joe Biden nu a răspuns întrebărilor care i s-au pus la sosirea în oraş. Potrivit echipei sale, fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama s-a întâlnit în persoană cu tatăl, două surori şi un frate de-ai lui Jacob Blake, în timp ce mama tânărului a participat la discuţie prin telefon.

Jacob Blake este spitalizat şi paralizat de la mijloc în jos. Imaginile cu arestarea sa, pe 23 august, au reaprins mişcarea de protest împotriva rasismului şi a violenţelor poliţieneşti, care a degenerat în trei nopţi de manifestaţii la Kenosha.

VEZI ȘI APARIȚIA serii la Convenția Republicanilor. Mesaj PUTERNIC: Cu toții ne rugăm pentru Trump! Se va ridica împotriva lui Biden-Harris!

Tensiunile de la Kenosha au culminat, pe 25 august, cu un atac armat al unui tânăr de 17 ani, care a tras cu o armă semiautomată asupra a trei manifestanţi, provocând moartea a două persoane. Arestarea sa a doua zi a readus un calm precar în oraş.

Donald Trump a refuzat să condamne actele acestui tânăr, Kyle Rittenhouse, inculpat pentru crimă cu premeditare. Cu prilejul vizitei sale la Kenosha, un oraş de 100.000 de locuitori de pe malul lacului Michigan, preşedintele republican care a făcut din "lege şi ordine" marele său mesaj de campanie a vizitat ruinele magazinelor arse, a mulţumit poliţiei şi a asimilat manifestaţiile violente cu "terorismul intern".

VEZI ȘI Donald Trump face praf ANTIFA și stânga radicală: Sunt susținuți de PROȘTI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel