Joe Biden a anunţat că va candida din nou la prezidenţiale. Republicanii îl acuză că e deconectat de realitate

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Joe Biden a anunţat că va candida pentru un nou mandat în fruntea SUA. Republicanii au ieşit rapid la atac. 

Preşedintele democrat american Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, şi-a anunţat marţi candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024, la care s-ar putea înfrunta din nou cu Donald Trump, relatează AFP şi Reuters.

"Candidez pentru un nou mandat", declară Biden într-un mesaj video publicat pe reţeaua Twitter însoţit de imagini de la asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie 2021.

"Să terminăm treaba", mai spune liderul democrat. 

Republicanii ies la atac. Îl acuză pe Biden că e deconectat de realitate

Partidul Republican l-a acuzat marţi pe preşedintele american Joe Biden că este deconectat de la realitate, după anunţul candidaturii pentru un nou mandat în 2024, relatează AFP.

"Biden este complet deconectat de la realitate dacă el crede că merită încă patru ani la putere în contextul în care nu a făcut decât să creeze crize", a denunţat şefa republicanilor, Ronna McDaniel.

Preşedintele SUA, Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, şi-a anunţat marţi candidatura pentru un nou mandat la alegerile din 2024, unde s-ar putea confrunta din nou cu Donald Trump.

"Candidez pentru un nou mandat", a spus preşedintele american într-o postare pe Twitter, însoţindu-şi mesajul cu imagini cu asaltul asupra Capitolului de la 6 ianuarie 2021.

"Să terminăm treaba", a mai declarat Biden, insistând asupra luptei, care în opinia sa este încă în derulare, pentru libertate şi democraţie, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel