Jandarmeria, sancționată după parada de Ziua Națională

Incidente Jandarmerie
Incidente Jandarmerie

Incidentele din timpul paradei de Ziua Națională au repercursiuni în cadrul Jandarmeriei. Astfel, șeful Jandarmeriei a fost atenționat, iar un șef serviciu, maiorul Claudiu Gogu, a fost demis.

Aceste sancțiuni au fost date de Ministerul de Interne, după ce, în timpul paradei de 1 decembrie, mai mulți jandarmi au fost violenți cu participanții care îl huiduiau pe Traian Băsescu.

„În urma aspectelor semnalate de către o parte a mass-media, în legătură cu modul de îndeplinire a misiunilor de asigurare a ordinii şi liniştii publice, de către anumite efective ale Jandarmeriei, cu ocazia zilei de 1 decembrie - Ziua Naţională a României, la nivelul instituţiei noastre a fost demarată o verificare internă, referitoare la modul de acţiune a personalului implicat”, arată un comunicat al Jandarmeriei.

Comunicatul mai arată că, în urma verificării, au fost luate următoarele măsuri: „atenționarea domnului general de brigadă dr. Eugen Meran, directorul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi schimbarea din funcţie a domnului maior Claudiu Gogu, şef serviciu în cadrul aceleiaşi structuri”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel