Jandarmeria, sancționată după parada de Ziua Națională

[] []

04 dec 2012 / 19:50
Salveaza PDF Comentarii
Incidente Jandarmerie
Descriere foto: Incidente Jandarmerie

Incidentele din timpul paradei de Ziua Națională au repercursiuni în cadrul Jandarmeriei. Astfel, șeful Jandarmeriei a fost atenționat, iar un șef serviciu, maiorul Claudiu Gogu, a fost demis.

Aceste sancțiuni au fost date de Ministerul de Interne, după ce, în timpul paradei de 1 decembrie, mai mulți jandarmi au fost violenți cu participanții care îl huiduiau pe Traian Băsescu.

„În urma aspectelor semnalate de către o parte a mass-media, în legătură cu modul de îndeplinire a misiunilor de asigurare a ordinii şi liniştii publice, de către anumite efective ale Jandarmeriei, cu ocazia zilei de 1 decembrie - Ziua Naţională a României, la nivelul instituţiei noastre a fost demarată o verificare internă, referitoare la modul de acţiune a personalului implicat”, arată un comunicat al Jandarmeriei.

Comunicatul mai arată că, în urma verificării, au fost luate următoarele măsuri: „atenționarea domnului general de brigadă dr. Eugen Meran, directorul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi schimbarea din funcţie a domnului maior Claudiu Gogu, şef serviciu în cadrul aceleiaşi structuri”.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26