IT-SH - Situatii in care ieftin inseamna bun si accesibil

Intr-un prezent pe zi ce trece tot mai conectat la tehnologie inovatoare, dispozitivele electrocasnice si cele IT fac parte din categoria celor care necesita inlocuire la o perioada de timp, dat fiind faptul ca in continuu apar produse similare cu functii imbunatatite si cu mult mai performante.

Intr-un scenariu simplu de inteles, dispozitivele second hand sunt cu mult mai accesibil de inlocuit, dat fiind pretul mai mic la care sunt comercializate.  De la servere second hand, la calculatoare si imprimante si pana la videoproiectoare, astfel de produse pot fi achizitionate contra unor sume de bani modice – in mod evident, fiind cu mult mai ieftine in comparatie cu produsele noi.


IT-SH – un magazin online cu oferta de preturi imbatabila

Magazinul online IT-SH.ro a intuit nevoile consumatorilor online care cauta cele mai bune solutii pentru achizitionarea dispozitivelor necesare si a inclus in oferta sa produse performante si preturi pe care sa si le permita si cei care dispun de un buget limitat.

Un laptop ieftin, de exemplu, poate fi achizitionat de pe site cu 599 lei - Laptop second hand Dell Latitude E5430 Core i5 3340M, 4GB, 160GB, Grad B. Acelasi laptop, tot second hand, poate fi gasit si in alte magazine online dar la un pret mult mai mare.

Un alt exemplu poate fi cel al unui server second hand HP ProLiant DL380 G6, 2 procesoare Intel Xeon X5650, 48GB, 2x 146Gb SAS. Pe site-ul IT-SH are un pret de 1890 lei, insa de pe alte site-uri un model similar poate fi achizitionat cu mai multi bani.

Oferta IT-SH – 10 categorii si mii de produse

Laptopuri, calculatoare, imprimante, copiatoare, plottere, servere, videoproiectoare si multe alte produse IT sunt adunate intr-o oferta pe care cei care o considera imbatabila, nu gresesc. Pe langa preturile absolut accesibile, tot echipamentul comercializat de IT-SH intruneste conditiile de calitate si functionare tehnica pentru a fi considerat bun. Toate produsele sunt importate din Germania, Anglia, Olanda si Franta, in fond, reprezentand stocuri pe care marile companii de furnizori nu le-au vandut sau sunt produse refurbished.

Indiferent de produsul achizitionat, clientul poate fi sigur ca il va primi testat si intr-o stare foarte buna de functionare. Toate produsele provin de la branduri de top – HP, IBM, Dell, Acer si Samsung, fiind doar o mica parte dintre acestea. 

Promotii atractive

Pe langa faptul ca oferta este deosebita in ceea ce priveste pretul, un alt plus este materializat in promotii. De pe site nu lipsesc promotiile la calculatoare, imprimante si componente. De exemplu, un calculator Acer Veriton M421G Athlon II X2 250, 2GB ddr2, 160GB si o imprimanta Epson M2000 formeaza un pachet al carui pret total este de doar 320 lei. Un astfel de pachet isi poate gasi utilitatea in biroul unui elev sau in biroul unei persoane care lucreaza ca traducator legalizat, in ideea in care este foarte potrivit pentru redactare si imprimare documente. 

Puncte cadou la fiecare comanda

Din nou un avantaj considerabil. Un procent din fiecare comanda se intoarce in contul clientului sub forma unui bonus de care va putea sa beneficieze la urmatoarea comanda. De exemplu, pentru un Laptop second hand HP ZBook 15 Workstation Quad Core i7-4700MQ, 16GB, 256GB SSD, Quadro K1100M al carui pret este de 3499 lei, se primesc 175 puncte in cont care, la achizitia urmatoare se transforma in discount.

Rate convenabile

IT-SH asigura rate convenabile prin BT  (Programul Star BT), card de credit emis de BCR, card de credit emis de BRD Finance, card de credit emis de Alpha Bank si CardAvantaj de la Credit Europe Bank.

Inchirieri echipament IT

Nu in ultimul rand, de la IT-SH se poate inchiria echipament IT si copiatoare – o modalitate excelenta pentru persoanele juridice – SRL si PFA – pentru ca se evita blocarea resurselor de capital. Inchirierea de echipament este insotita chiar si de interventii de mentenanta daca este cazul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel