EXCLUSIV  Ispita de la birou, pericolul care duce la divorț. Delia Nica: E vinovată!

tineri
tineri

Delia Nica, consilier de dezvoltare personală, a explicat în emisiunea "Jungla urbană", de la DC News care este cauza principală pentru majoritatea divorțurilor.

Pericolul pentru relații apare la locul de muncă. Delia Nica consideră că schimbarea tipului de discuții de la locul de muncă cu anumiți colegi poate fi baza pentru o separare a unui cuplu. “Oamenii petrec foarte mult timp la birou. Dacă petreci foarte mult timp la birou nu există să nu găsești o atracție mai mare pentru unul sau una dintre colege. Asta au ca și cauză marea majoritate a separărilor. Glumele pe care le spui la un moment dat te fac să te simți confortabil. Acasă vorbești despre întreținere, mai vine și soacra neanunțată, dar la serviciu dacă ai o situația foarte confortantă care te scoate din stresul de fiecare zi, încet, încet, începi să aluneci” , a explicat Delia Nica

Vara, "vinovată" pentru despărțiri

Pe de altă parte, consilierul de dezvoltare socială observă că vara este un anotimp ce favorizează despărțirile. “Pe de altă parte sunt foarte multe ispite, începe vara, toată lumea arată bine, puțin bronzată... iar de la atracția sexuală începe separarea. Orgoliul este foarte distructiv și primul lucru pe care trebuie să îl dăm jos ca să devenim autentici”, a mai spus Delia Nica. 

Urmărește aici interviul cu Delia Nica 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel