Iris și Subcarpați, spectacol de senzație pe aceeași scenă

Cine ar fi crezut vreodată că Iris și Subcarpați pot împărți cu asemenea succes același public?! Neașteptatul tocmai s-a produs, la primul festival #rockandmore din România.

Zilele trecute, Arenele Romane au fost locul de întâlnire al celor 3000 de oameni care s-au adunat cu mic, cu mare, înfruntând ploaia și începându-și minivacanța în ritmuri de rock & more. Nostalgicii de altădată și-au îmbrăcat tricourile lor negre, pregătiți de o distracție ca pe vremuri, cot la cot cu adepții noilor curente ca hip-hopul folcloric sau trap-ul cu inserturi autohtone.

Pe scena festivalului, în uralele publicului, a urcat Naționala de Rock a României, așa cum i-a prezentat Cristian Hrubaru pe cei 3 artisti de la Iris. După tradiționalul salut „Bună seara, prieteni!”, Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică ne-au demonstrat incă o dată de ce istoria rock-ului românesc merită să fie scrisă în jurul lor. “Strada ta”, “Somn Bizar” și “Baby” au fost doar câteva dintre hiturile are au stârnit fiori în miile de fani adunați vineri seară la Arene, informează Htag PR într-un comunicat trimis DCNews.

În finalul celor 7 ore de muzică live, pe scenă au urcat cei de la Subcarpați, proiect muzical care a revoluționat definitiv percepția lumii despre folclorul românesc, aducându-l în actualitate și pozitionandu-l ca pe cel mai surprinzător și inedit experiment muzical. Îmbinând atât de magnetic noul cu vechiul, sunetul autentic românesc și curat cântat la fluier, cu trap-ul și hip-hopul, în producții cu sound internațional pe val, Subcarpați au luat publicul la dans într-un vârtej de ritmuri și metafore la care cu greu poți rezista. Remarcabile au fost și momentele de improvizație, în care Bean a trecut în revistă la microfon, pe ritmuri și în rime memorabile, toate trupele care au fost înaintea lor pe scenă în cadrul evenimentului.

Așadar, în ciuda ploii torențiale care părea să amenințe distracția de vineri seară de la Arenele Romane, prima ediție a Festivalului Old Blacks, Rock & More s-a încheiat cu succes, aducând bucurie în sufletele celor 3000 de participanți. Rând pe rând, publicul a fost încercat de emoții diverse, de la momente de nostalgie, tristețe și melancolie, la entuziasm, bucurie explozivă, admirație și chiar recunoștință. 

În mod cert, după această pagină de istorie rock & more, scrisă de cele 10 trupe care au urcat pe scena Arenelor Romane, dar mai ales de publicul care le-a aplaudat, Old Blacks, Rock & More Festival va avea loc și în 2019!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel