Țiriac, ultimatum: S-a ajuns prea departe!

Ion Tiriac
Ion Tiriac

Ion Țiriac a dezvăluit, pentru presa din Spania, că răbdarea sa are limite. El vrea să facă o mișcare imediată, cauzată de neînțelegeri. 

”De 15 ani m-am înțeles cu toți primarii orașului Madrid, mai puțin cu Manuela Carmena! În acest moment, Madridul nu are interesul să continue cu turneul și sunt alte două orașe care il vor, din Germania și Rusia. Îmi pare rău, gata, nu mai pot aștepta! S-a ajuns prea departe. Mi-aș fi dorit să păstrez pe viață acest turneu în Spania, dar nu am primit niciun răspuns. Iar dacă o altă țară vine cu o ofertă, n-am altă posibilitate decât să o accept. Aștept un răspuns până pe 1 august, acesta este termenul limită”, a declarat Țiriac pentru El Mundo.

Ion Țiriac a spus că-și dorește ca autoritățile spanionle să suporte o parte din premiile acordate și să construiască o nouă arenă, de 10.000 de locuri.

”Problema este că premiile au crescut, ATP te forțează să le plătești și vreau ca și contribuția orașului Madrid să crească. Vremurile s-au schimbat, din acest motiv, am considerat necesar să construiască încă o arena de 10 mii de locuri și să crească premiul. Nu pot dubla prețul biletelor precum la Roland Garros", a explicat Țiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel