Țiriac, despre Iohannis: L-am rugat să aibă grijă că ne ducem în râpă

ZF.RO
ZF.RO

Ion Țiriac a fost invitat la emisiunea "Jocuri de putere", realizată de Rareș Bogdan, unde a vorbit despre Klaus Iohannis.

El a spus că l-a cunoscut pe Klaus Iohannis încă de pe vremea când era primar al Sibiului și că a sperat, odată cu preluarea funcției de președinte, că se va înțelege cu prim-ministrul și că va exista armonie între cele două palate. În viziunea sa, Klaus Iohannis este un președinte corect.

Pe de altă parte, Ion Țiriac a afirmat că l-a "rugat foarte mult să aibă grijă de sport că ne ducem în râpă", scrie Realitatea.net.

"Probleme cu birocrația și faptul că este foarte greu să explici în străinătate ce se întâmplă în România, în momentul de față. Noi speram că, odată cu venirea unui nou președinte, că domnul Iohannis o să se înțeleagă cu prim-ministrul și Guverul (...) Președintele Iohannis e un președinte corect, ales. Eu l-am cunoscut înainte, ca primar al Sibiului, pentru că am făcut două-trei televiziuni cu dumnealui pentru nemți, acum 20 de ani. A făcut o treabă bună la Sibiu. Are o demnitate care se manifestă și în funcția în care este astăzi. L-am rugat foarte mult să aibă grijă de sport, că ne ducem în râpă", a spus Ion Țiriac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel