Iordache, după ce Iohannis a refuzat dezbaterea cu Dăncilă

Florin Iordache a făcut declarații după ședința CEx PSD cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o confruntare cu Viorica Dăncilă.

'Atâta timp cât domnul Iohnanis nu dorește să participe la o dezbatere, șansele doamnei Dăncilă de a câștiga sunt foarte mari!' a spus Florin Iordache, la ieșirea din ședința CEx PSD.

Amintim faptul că Viorica Dăncilă a răspuns mesajului lui Klaus Iohannis de astăzi, în care acesta a spus de ce refuză dezbaterea. Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituționale, ne-am mai întâlnit, am mai interacționat.

Însă cred că realizează că o dezbatere în fața întregii țări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a Partidului Social Democrat. Eu însă am rabdare. Încă îl aștept pe președinte să găsească înțelepciunea, tăria și curajul de a accepta invitația mea la dezbaterea pe care românii o cer și o merită", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel