Bucuresti Centenar

EXCLUSIV  Ionuț Vulpescu și Vlad Nistor, la dezbaterea DC NEWS. Adevărurile din spatele Marii Uniri

Darius Muresan / 13 dec 2018 / 17:41 Salveaza PDF Comentarii
Armata romana
Armata romana

Material realizat prin programul "București-Centenar" - Program Cultural derulat de Primăria Municipiului București prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic.


Ionuț Vulpescu și istoricul Vlad Nistor vor fi prezenți la o dezbatere la DC News, vineri, 14 decembrie 2018, începând cu ora 11:00.

În anul în care România serbează Centenarul Marii Uniri din 1918, cei doi vor discuta în cadrul dezbaterii  despre intrarea României în Primul Război Mondial, ocupația germană, Pacea de la București, dar și despre clasa politică a vremii respective, clasă politică datorită căreia România s-a întregit. Pentru că victoria de pe front a trebuit consolidată prin negocieri dure ce au reprezentat un proces mult mai complex decât ceea ce percem azi, la o sută  de ani de la Marea Unire.

Interviul cu Ionuț Vulpescu și Vlad Nistor poate fi urmărit în direct, vineri, 14 decembrie, pe WWW.DCNEWS.RO, dar și pe pagina de Facebook a DC News.

Material realizat prin Programul Cultural București - Centenar cu sprijinul Primăriei Municipiului București prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic.

Cernauti
Ucraina
Budapesta
Basarabia
Chisinau
Transilvania Odesa
Arad
Oituz
Cenade
Alba Iulia
Marasti
Marasesti
Sibiu
Lugoj
Dobrogea
Bucuresti
Timoc
Bulgaria

Click pe marcajele de pe hartă pentru a vedea articolele legate de acel loc.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27