”Iohannis- șase case”. Gorghiu spune că e atac murdar: Lucrurile au fost tranșate

Alina Gorghiu FOTO AGERPRES
Alina Gorghiu FOTO AGERPRES

Senatorul liberal Alina Gorghiu a răspuns atacurilor Vioricăi Dăncilă la adresa PNL şi a lui Klaus Iohannis, acuzând "manevre murdare de campanie". 

"Istoria se repetă! Din lipsa unor teme credibile, Viorica Dăncilă a recurs la manevre murdare de campanie, specifice PSD, dintre care unele au fost încercate fără succes și în campania electorală din 2014. Probabil Dăncilă a căutat prin arhivele PSD și a găsit idei de atac folosite și de Victor Ponta precum legendele legate de proprietăți imobiliare și minciunile legate de pensii. Au fost atacuri murdare dezvăluite de presă la momentul respectiv, iar lucrurile au fost deja tranșate atunci.

Prin astfel de acțiuni, care reiau teme murdare folosite de PSD acum 5 ani, candidatul PSD s-a decredibilizat definitiv. Se confirmă acum corectitudinea deciziei luate de candidatul PNL: de a nu participa la dezbateri electorale cu candidatul PSD. Cu siguranță că aceste dezbateri nu ar fi decât cadrul pentru a fi debitate alte inepții de acest tip. PNL este cu atât mai hotărât să nu intre în acest joc.

Soluția PSD de a "încălzi" atacurile date de Ponta acum 5 ani este demnă de compasiune, în nici un caz nu pot fi demersuri demne de turul 2 al alegerilor prezidențiale și nu merită răspuns punctual", a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel