Iohannis respinge o dezbatere electorală. Alex Coita, dezamăgit: S-ar putea să-l coste. Efectul refuzului

Klaus Iohannis FOTO AGERPRES
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES

Analistul politic Alex Coita îl taxează dur pe președintele Klaus Iohannis pentru refuzul de a se confrunta electoral cu Viorica Dăncilă. 

”Refuzul președintelui Iohannis de a participa la o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă este o dovadă de aroganță, denotă dezinteres și o înțelegere deficitară a regulilor democratice.

Este o mare dezamăgire pentru mine să văd că, după 30 de ani de la Revoluție, ajungem în acest punct absolut nesănătos și steril pentru România.

Din punct de vedere strict pragmatic, acest refuz s-ar putea să-l coste pe Klaus Iohannis demobilizarea publicului userist care așteaptă, pe bună dreptate, un joc democratic transparent și corect.

Însă, indiferent de calculele electorale imediate, această atitudine va avea efectul de a-i știrbi din legitimitate lui Iohannis, în caz că va câștiga un al doilea mandat.

Sunt surprins că președintele în funcție nu conștientizează acest lucru.” a scris analistul politic Alex Coita, pe Facebook. 

Întrebat dacă va accepta o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis consideră că e o manevră a PSD, precizând că se va concentra pe ”întâlnirile cu alegătorii”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel