Iohannis, refuz dezbatere electorală. Gorghiu, dialog imaginar cu electoratul PNL: Bănuiam

Gorghiu - Iohannis, sursa foto: Facebook
Gorghiu - Iohannis, sursa foto: Facebook

Alina Gorghiu consideră că toată lumea îi știe atât pe Klaus Iohannis, cât și pe Viorica Dăncilă și, prin urmare, nu mai e nevoie de o dezbatere electorală. 

Sunt tare curioasă, dacă vă invită PSD la un eveniment de campanie electorală, vă duceți? E, aveți alte gusturi? Bănuiam. Încă ceva! Ați prefera să vă întâlniți față în față cu Președintele Iohannis sau să îl vedeți la televizor în dezbateri cu Viorica Dăncilă?” scrie Alina Gorghiu, pe Facebook, cu referire la dezbaterea electorală Klaus Iohannis - Viorica Dăncilă, pe care președintele în funcție o refuză. 

”Cam asta am dezbătut aseară la sediul PNL, la ședința de campanie și oricât am gândit-o, varianta cea mai bună ni s-a părut cea fără PSD în peisaj. Așa că Președintele va continua strategia de campanie din turul 1 și va pune accentul pe întâlnirile directe cu cetățenii și pe deplasările în cât mai multe județe ale României. Spre deosebire de Viorica Dăncilă care evită contactul direct cu cetățeanul. Acesta e și motivul pentru care vrea dezbaterea cu atâta ardoare: ca să scape de "supliciul" de a ieși pe stradă. Chiar nu mai sunt necesare dezbateri între Klaus Iohannnis și Viorica Dăncilă, știe lumea cine este unul și cine este altul. Sunt foarte cunoscuți, au avut funcții de maximă vizibilitate în ultimii ani. În fine, cam astea sunt noutățile de la PNL. Vă țin la curent.” a conchis liberala. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel