Urmărește emisiunea live


Iohannis: Avertizez Guvernul...

Președintele PNL Klaus Iohannis reacționează față de controversata OUG de modificare a Legii Educației, denunțând lipsa unor consultări între Guvern și societatea civilă.
Liberalul critică modalitatea în care s-a făcut promovarea OUG și atacă Executivul condus de Ponta făcând o analogie la guvernul unui alt lider social-democrat, Adrian Năstase.
 
"Decizia Guvernului de a modifica Legea Educației stârnește deja numeroase critici din sistemul de învățământ. Mi se pare foarte grav că Guvernul a adoptat un act normativ fără a avea consultări serioase cu universitățile și cu alte entități implicate în acest proces. Observ că asistăm, din păcate, la o practică utilizată deseori de Guvernul PSD în urmă cu 10 ani: ignorarea societății civile și politizarea sistemului de învățământ. Avertizez Executivul că se află pe un drum greșit, în afara practicilor europene de bună guvernare", scrie Iohannis pe Facebook.
 
Președintele Traian Băsescu și voci din Opoziție i-au cerut Avocatului Poporului să atace la Curtea Constituțională OUG 49/2014 referitoare la Legea Educației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel