Întrebarea zilei: De ce-și ține Orban masca sub nas

Premierul Ludovic Orban apare în spațiul public încontinuu cu masca sub nas. 

Astăzi, de exemplu, la Consiliul Național Tripartit pentru Dialog Social, a apărut, din nou, cu masca sub nas și, la fiecare câteva secunde își punea mâna pe mască, ridicând-o, dar tot sub nas. De zeci de ori și-a pus mâna pe mască Ludovic Orban în câteva minute. 

Măștile au o bandă de fixare în partea superioară, deci, teoretic, nu ar trebui să fie probleme în fixarea lor. Dacă măștile folosite de premier nu sunt bune, în două luni, de când a început pandemia în România, ar fi putut să-și cumpere unele potrivite.

Însă, premierul parcă se încăpățânează să apară cu masca sub nas, să pună mâna pe mască într-un mod chiar deranjant, arată ca un tic nervos, din cauza frecvenței gestului. Realitatea pare să contrazică ticul, prim-ministrul continuă să stea cu masca sub nas. Faptul că masca cade când vorbește nu ar trebui să fie un argument, uitându-ne astăzi la Raluca Turcan și Violeta Alexandru, aflate în dreapta și stânga premierului. 

Și dacă premierul stă cu masca sub nas, vizibil incomodă, ce pretenții să avem când vedem în spațiile închise și tineri, și bătrâni cu masca doar la gură sau chiar sub barbă? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel