INTERCEPTĂRI Andronescu/Fenechiu. Situații incredibile

Roxana Neagu / 31 ian 2018 / 23:33 Salveaza PDF Comentarii
Fenechiu -  Andronescu
Descriere foto: Fenechiu - Andronescu

Ecaterina Andronescu, senatoare PSD, și Daniel Fenechiu, senator PNL, au vorbit, la Antena 3, despre propriile interceptări. 

”Din experiență personală: interceptarea a fost în 2014, din august până-n noiembrie inclusiv și mi-a fost înaintat un document acum două săptămâni.” a precizat Ecaterina Andronescu, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute” cu Alessandra Stoicescu. Senatoarea PSD a precizat că-n cele patru luni a fost ascultată ”în toate felurile, și ambiental”. 

Ecaterina Andronescu subliniase anterior: ”Am aflat acum două-trei săptămâni că s-a luat o hotărâre judecătoarească pentru 30 de zile și apoi s-a prelungit la patru luni de zile”. 

”Ar fi putut să decidă mai repede după ce s-a terminat perioada de interceptare”, a spus Andronescu. Senatorul PNL Daniel Fenechiu a intervenit: ”Nici nu știau în ce perioadă ați fost ministru”, moment în care senatoarea PSD a afirmat: ”E adevărat, în referat scria că am fost ministru între 2008 și 2012. Eu am fost nouă luni și șase luni”. 

Fenechiu, descoperire în dosar despre propria interceptare

Daniel Fenechiu a spus că ”și eu am fost interceptat, eu am văzut în dosare în care eram avocat, dovezi și solicitări pentru interceptarea telefonului meu, când m-am adresat procurorului-șef la acea vreme, mi s-a răspuns că cunosc cu siguranță obligația legală a lor ca în termenul legal după încetarea audierii să mă informeze, de unde am dedus că nu s-a terminat”. 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24