INTERCEPTĂRI Andronescu/Fenechiu. Situații incredibile

Fenechiu -  Andronescu
Fenechiu - Andronescu

Ecaterina Andronescu, senatoare PSD, și Daniel Fenechiu, senator PNL, au vorbit, la Antena 3, despre propriile interceptări. 

”Din experiență personală: interceptarea a fost în 2014, din august până-n noiembrie inclusiv și mi-a fost înaintat un document acum două săptămâni.” a precizat Ecaterina Andronescu, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute” cu Alessandra Stoicescu. Senatoarea PSD a precizat că-n cele patru luni a fost ascultată ”în toate felurile, și ambiental”. 

Ecaterina Andronescu subliniase anterior: ”Am aflat acum două-trei săptămâni că s-a luat o hotărâre judecătoarească pentru 30 de zile și apoi s-a prelungit la patru luni de zile”. 

”Ar fi putut să decidă mai repede după ce s-a terminat perioada de interceptare”, a spus Andronescu. Senatorul PNL Daniel Fenechiu a intervenit: ”Nici nu știau în ce perioadă ați fost ministru”, moment în care senatoarea PSD a afirmat: ”E adevărat, în referat scria că am fost ministru între 2008 și 2012. Eu am fost nouă luni și șase luni”. 

Fenechiu, descoperire în dosar despre propria interceptare

Daniel Fenechiu a spus că ”și eu am fost interceptat, eu am văzut în dosare în care eram avocat, dovezi și solicitări pentru interceptarea telefonului meu, când m-am adresat procurorului-șef la acea vreme, mi s-a răspuns că cunosc cu siguranță obligația legală a lor ca în termenul legal după încetarea audierii să mă informeze, de unde am dedus că nu s-a terminat”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel