Alătură-te comunității!
INTERCEPTĂRI Andronescu/Fenechiu. Situații incredibile

Roxana Neagu / 31 ian 2018 / 21:33 Salveaza PDF Comentarii
Fenechiu -  Andronescu
Fenechiu - Andronescu

Ecaterina Andronescu, senatoare PSD, și Daniel Fenechiu, senator PNL, au vorbit, la Antena 3, despre propriile interceptări. 

”Din experiență personală: interceptarea a fost în 2014, din august până-n noiembrie inclusiv și mi-a fost înaintat un document acum două săptămâni.” a precizat Ecaterina Andronescu, la Antena 3, în emisiunea ”100 de minute” cu Alessandra Stoicescu. Senatoarea PSD a precizat că-n cele patru luni a fost ascultată ”în toate felurile, și ambiental”. 

Ecaterina Andronescu subliniase anterior: ”Am aflat acum două-trei săptămâni că s-a luat o hotărâre judecătoarească pentru 30 de zile și apoi s-a prelungit la patru luni de zile”. 

”Ar fi putut să decidă mai repede după ce s-a terminat perioada de interceptare”, a spus Andronescu. Senatorul PNL Daniel Fenechiu a intervenit: ”Nici nu știau în ce perioadă ați fost ministru”, moment în care senatoarea PSD a afirmat: ”E adevărat, în referat scria că am fost ministru între 2008 și 2012. Eu am fost nouă luni și șase luni”. 

Fenechiu, descoperire în dosar despre propria interceptare

Daniel Fenechiu a spus că ”și eu am fost interceptat, eu am văzut în dosare în care eram avocat, dovezi și solicitări pentru interceptarea telefonului meu, când m-am adresat procurorului-șef la acea vreme, mi s-a răspuns că cunosc cu siguranță obligația legală a lor ca în termenul legal după încetarea audierii să mă informeze, de unde am dedus că nu s-a terminat”. 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +2    Negative: 0
Flash-mob. Dans popular de Ziua Internațională a Dansului

George Mihail Pârvan / 26 apr, 07:14


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14