Informații cutremurătoare despre Dan Condrea, din interiorul Hexi Pharma

Dan Condrea
Dan Condrea

Dan Condrea a murit, duminică, după ce mașina sa a ajuns într-un copac de pe marginea drumului. El se afla în mijlocul unui imens scandal de corupție cu dezinfectanți diluați, fiind patronul Hexi Pharma. Dan Condrea ajunsese depresiv și devenea violent când, în unele știri, era făcut criminal.

"De fiecare dată a reacţionat foarte violent la fiecare ştire în care a fost făcut criminal. Asta era singurul moment în care reacţiona extrem de violent. A spus de mai multe ori că produsele erau eficiente şi atunci, indiferent ce ar fi făcut, nu poate fi considerat un criminal. Eu cred ca asta l-a afectat cel mai mult", spune Loredana Albu, purtătorul de cuvânt al Hexi Pfarma, potrivit Digi24.

"Dan a fost colegul nostru, nu șeful nostru. Nimeni nu știe cum veneam din plăcere la muncă, căci eram o echipa unită, iar Dan ne ajuta pe fiecare, indiferent de problemă. Într-adevăr, nu era cea mai deschisă persoană și nu îi plăcea vorba multă și fără rost, dar era un om. Suntem încă în șoc și nu ne putem reveni", scrie într-un comunicat al firmei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel