Înființare DNA. Adrian Năstase publică o notă cu resursele alocate de Guvernul condus de el

Adrian Năstase a publicat  o notă în care arată resursele alocate pentru PNA, actualul DNA, în timpul Guvernului condus de el. 

"M-am gandit sa adaug o nota din care rezulta efortul extraordinar realizat, cu buna credinta, de guvernul pe care l-am condus pentru realizarea, inclusiv a conditiilor logistice si financiare,   unei institutii necesare in combaterea coruptiei.

Era importanta, mai intai, gasirea unui sediu. Am reusit sa obtin acordul Armatei pentru preluarea cladirii, celebre acum, din Stirbey Voda, acolo unde, intr-o vreme, isi avusese sediul Marele Stat Major. Din nota veti vedea si sumele alocate, numai in 2004, pentru asigurarea functionarii noii institutii. Inclusiv termopanele montate la ferestre au fost finantate atunci (DNA a avut generozitatea de a nu-mi face dosar si pentru ele).

In curtea sediului DNA se afla bustul generalului Cernat, cel care a condus o vreme MStM. S-ar putea ca, peste un timp, cineva sa ceara instalarea acolo si a unui bust al fondatorului PNA?

PS Continui sa adaug imagini din seria stampelor cu samurai pregatiti sa-si faca treaba," a scris Adrian Năstase pe blogul său. 

Iată nota publicată:

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel