Incendiu la un hotel din China: 18 oameni au murit

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un incendiu care a izbucnit sâmbătă dimineaţă într-un hotel din China a făcut cel puţin 18 morţi, potrivit unui prim bilanţ, a anunţat presa oficială, transmite AFP.

Incendiul s-a declanşat în cursul nopţii într-o clădire din oraşul Harbin, capitala provinciei Heilongjiang (nord-est), a informat agenţia Xinhua.

'La ora locală 10.50 (02.50 GMT), 18 persoane erau deja confirmate moarte. Operaţiunile de salvare continuă', potrivit presei, care citează serviciile de pompieri din provincie. 'O anchetă este în curs pentru a stabili cauzele declanşării incendiului', a precizat Xinhua, fără să ofere alte detalii.

Incendiile mortale sunt frecvente în China, unde regulile de securitate sunt neglijate de obicei. În aprilie, 18 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite într-un bar-karaoke din sudul ţării. În noiembrie, un incendiu a făcut 19 morţi şi opt răniţi într-o pensiune din sudul Beijingului, iar în mai 2015, 38 de persoane şi-au pierdut viaţa în incendiul unui cămin de pensionari la Pingdingshan, în provincia Henan (centru).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel