Incendiu Balş. Aurelian Bădulescu: Nicuşor Dan MINTE! Aia e declaraţie de primar?

Aurelian Bădulescu l-a criticat dur pe primarul Nicuşor Dan, pe seama declaraţiilor pe care edilul le-a făcut după tragedia de la Matei Balş. 

"Vă rog să ţineţi cont că, pentru domnul Nicuşor Dan, cald înseamnă 19 grade. Pentru un pacient care se află într-o secţie de specialitate, unde persoana respectivă poate avea nevoie de mai multă căldură, este o chestiune care doar în mintea acestui om poate să umble raportat la felul în care minte şi la stilul pe care îl are. Am discutat cu lucrătorii de la Termoenergetica. Asupra lor se fac presiuni din partea nucleului de conducere a primăriei să nu dezvăluie adevărul. Solicit public să se pună la dispoziţia cetăţenilor diagrama cu 12 ore în urmă, a temperaturilor înregistrate pe reţeaua comună Babeş - Colentina, astfel încât să lămurim această chestiune. (...)

Balşul şi Colentina au aceeaşi coloană (n.r. - de energie termică). În Spitalul Colentina sunt probleme de două zile cu oscilaţiile de temperatură pe care un om aflat în suferinţă le resimte altfel. Revin: talentul cu care minte acest om care se cheamă Nicuşor Dan este inimaginabil. Trebuie să vă daţi seama că el, cu guriţa lui, a spus că a discutat cu cei de la call-center. Aia e declaraţie de primar? Ce să discuţi tu ca primar cu nişte angajaţi pe care-i pui să răspundă la telefon şi să primească înjurăturile de la oameni pentru că tu nu rezolvi problema căldurii în Bucureşti", a declarat, într-o intervenţie la România TV, Aurelian Bădulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel